fbpx

Designjunkie
Herenthoutse Steenweg 34
2288 Bouwel

+32 (0)498 31 78 13
info@designjunkie.be
BE 0629 791 306

Portfolio

Check hier allerlei projecten van Designjunkie.

Deze klant is handelaar in kunst en vintagestukken. Gelegen te Boechout en met een toonzaal in Antwerpen, was het zeer belangrijk om een snel en eenvoudig systeem te implementeren in de website. Dit ook omdat het huidige systeem heel omslachtig was en niet duidelijk. Hierdoor werd er veel tijd verloren om objecten toe te voegen.

De website is zeer minimalistisch, clean en sober. Dit maakt dat de nieuwe website perfect aansluit bij het vernieuwde logo. Simpel, clean maar toch zeer strak.
Het nieuwe systeem dat werd voorzien voor de klant, is zeer gebruiksvriendelijk (waarbij gewoon foto's in de browser gesleept kunnen worden). Dan gaat het systeem deze zelf optimaliseren voor het web en op een gestructureerde manier tonen, samen met een beknopte beschrijving van het object. Hieraan gekoppeld een contactformulier, zodat per specifiek object vragen kunnen gesteld worden aan Polyedre. Zo weet men beide waar men over spreekt !

Met de nieuwe site online, werd ze ook mobielvriendelijk en gekoppeld aan het Instagram account van Polyedre. Dit omdat 65% van de bezoekers op de vorige website, mobiele gebruikers waren, maar niet de correcte versie te zien kregen.

Bezoek de website: http://www.polyedre.be



Nog vragen of wil je een gratis vrijblijvende offerte?