fbpx

Designjunkie
Herenthoutse Steenweg 34
2288 Bouwel

+32 (0)498 31 78 13
info@designjunkie.be
BE 0629 791 306

Over Designjunkie

Wat kan Designjunkie voor jou betekenen?

Diensten

 • Design

  Dit houdt eigenlijk alles in wat je kan bedenken en wat bedrukbaar is. Heb je een idee om een nieuw product/verpakking/merk te lanceren? Of heb je gewoon behoefte aan een opfrissing van je huisstijl/logo?

  Neem dan snel contact op met Designjunkie, om de zaken en ideetjes te finetunen. Zo kan er sneller gestart worden aan het brainstormen en uitwerken van concepten. Dit natuurlijk steeds in samenspraak met de klant.

 • Eén beeld zegt meer dan 234 woorden...

  Eén beeld zegt meer dan vele woorden. Dit is vooral zo als het beeld "spreekt" en volledig samenvat wat er bedoeld wordt. Op deze manier worden dan ook alle woorden overbodig...

  Zo is het ook met reclame en advertenties. Met een geslaagde, duidelijke foto zal je product veel beter scoren bij het publiek dan wanneer het onduidelijk is waar het nu juist over gaat.

 • Webdesign

  Een website is in deze tijden nog moeilijk weg te denken als HET uithangbord van je zaak. Het doel van een website kan verschillen per klant: het kan zijn om nieuwe klanten te overtuigen om bij jouw klant te worden, online producten te verkopen, informatie te bieden en klantensupport via het web te regelen
  Heb je 1 van deze doelen voor je website nodig? Of zelfs allemaal tegelijk? Geen probleem.

  Designjunkie zorgt ervoor dat deze doelen omgevormd worden tot een strak design, in een modern jasje. Met een nette opbouw van code, een mobielvriendelijke versie en snelle laadtijden kom jij binnen de kortste keren in de resultaten van de zoekmachines!

 • Zichtbaarheid op het web voor zoekmachines

  De tijden/technologieën op het web veranderen dagelijks. Daarom is het ook altijd nodig om de concurrentie een stapje voor te blijven en de "vindbaarheid" op zoekmachines zoals Google, Bing, etc.. constant te verbeteren.

  Factoren zoals laadtijd, optimalisatie van code, kernwoorden en beschrijvingen en de relevantie hiervan op de verschillende pagina's is zeer belangrijk hierbij. Ook andere zaken zoals het intern en extern linken van termen zal er voor zorgen dat de zoekmachine opmerkt dat er veel verkeer is op je website.

 • Ontwikkeling van specifieke webapps/websites

  Heb jij een specifiek idee qua website en wil je hiermee de functionaliteit ervan uitbreiden buiten de reeds begane wegen?

  Neem dan gerust contact op met Designjunkie. Samen met het team freelancers werkt men een plan uit voor de haalbaarheid van het project. Dit wordt dan duidelijk samengevat in een offerte, waarin alles tot in detail wordt uitgelegd. Deze offerte is uiteraard vrijblijvend en wordt enkel gestart na het akkoord van de klant en het voldoen van het voorschotfactuur.

 • Lig nooit meer wakker van je drukwerk, want Designjunkie zorgt hiervoor

  Al het drukwerk aanleveren ook zo beu? Weeral een drukkerij die klaagt en zegt dat de bestanden niet het goede formaat hebben? Of wordt het stilletjes aan te veel door het gegoochel van termen waar je nog nooit van hoorde, zoals "bleed", "overprint", "CMYK" en "RGB"?

  Geen paniek! Designjunkie is bereid al deze zorgen op zich te nemen voor jou als klant. Vanaf nu is het dan nog enkel zeggen wat je wilt zien als eindresultaat, het formaat, de hoeveelheid (+eventuele speciale afwerking) en Designjunkie werkt dit af aan de scherpste prijzen waarover ook steeds duidelijk gecommuniceerd wordt met de klant

Enkele 'fans' van Designjunkie

Nog vragen of wil je een gratis vrijblijvende offerte?